Welcome15 december 2004 -

COTY 2004

TT class

 1. JB special Roadster, JB Special
   
 2. The Streetracer, Jizzle Bikes
   
 3. The FBI, The Chopperdome Garage

CC Class

 1. Da Sled, Basman 33
   
 2. My first cybicle, Cybicle
   
 3. Road Hog, Rockx

LL Class

 1. King Rod, The Chopperdome Garage
13 december 2004 -

Amsterdam (The Chopperdome)- De jaarlijkse cruiserverkiezing van het jaar was wederom een succes. Kon ook niet anders met een inschrijfveld waarvan de kwaliteit nog nooit zo hoog is geweest.

 

De marge's waren in alle drie de klasse zeer klein, soms een enkel puntverschil. En dus naast de terechte winnaars, JB Special in de TT klasse met zijn Roadster, The Chopp' Garage in de LL klasse met de KingRod voor ULS en Basman33 in de Complete Custom klasse met Da Sled. Streden ook Cybicle met My first Cybicle en Rockx met zijn Road Hog tot de laaste stemmen waren geteld mee om de eerste plaats.

 

En zo waren in de de TT klasse de heren van Jizzle bikes dicht bij een prologantie van hun titel met een heel geslaagde 3G daytona streetracer, strak gevolgd door de FBI van de The Chopp garage.

 

In de Lowrider klasse waren er maar drie inschrijvingen, maar wel alle zeer geslaagd en ook hier waren de verschillen zeer klein.

28 november 2004 -

Amsterdam (FBI/FF UCME)- Met een kleine tien inschrijvingen reeds op het FBI fourm en een aantal toezeggingen uit onder andere Utrecht en Groningen wordt het tijd om de locatie bekend te maken. FBI classified sticker eraf en wat komt er uit de flop te voorschijn...het WestergasTerras. Mooi geheel overdekt terras, met trappenpodium voor het beter showen van de da bikes. Waar is het WestergasTerras?
Of voor hem die deze zomer al op de FBI meeting waren in het Westerpark...klein stukje verder het park in, bij de gashouder. Of bel ff dan leggen we je het wel uit. Terras is open om 12.00 uur, start verkiezing 14.00 uur. Er kan tot een uur of vijf gestemd worden......
24 nov 2004

28 november 2004 -

Amsterdam (FBI/FF UCME)- Waar precies weten we nog niet, maar dat laten we van de week wel weten...de cruiser verkiezing van het jaar 2004. Ergens in Amsterdam West in ieder geval op zondag 12 december as. Over hoe deel te nemen aan deze verkiezing of als je wil langskomen om je stem uit te brengen check het FBI forum/cruiser verkiezing van het jaar. Hier staan ook de verdere regels en class indelingen.
Meer weten over de verkiezing van verleden jaar zie archive 2003, onder het kopje "We got him", zo midden december.
11 nov 2004