Welcome16 oktober 2001 -

COTY 2001

  1. Easy Rider, The Chopperdome

  2. PHAT Fish, Fish

  3. UCME Lowglide, The Chopperdome

16 oktober 2001 -

Utrecht (Fickser)- Funbox zal tijdens BikeMotion de cruiser van het jaar verkiezing organiseren ism The Chopperdome. Bekendmaking van de winnaar in het Funbox magazine no.4, winter 2001.

Tijdens de Chopp~a~round 21-10-2001 zullen vele van de tijdens BikeMotion tentoongestelde cruisers en choppers deelnemen. The Chopperdome is tijdens BikeMotion gewoon geopend. Ook zullen we aanwezig zijn in Utrecht op het activiteitenterrein. 

 

Amsterdam (Fickser)- Een van de leuke verrassingen op BikeMotion plus 2001 was de Chopper van Illmatic. De vork en mat zwarte kleur geven de chopper een agressieve uitstraling.
A real black machine. Het frame heeft trekjes van de Dyno Deuce. Verkrijgbaar eind november. Nu reeds te bestellen bij The Chopperdome. Prijs 1299,00 gulden of 589,45 euro.

 

Utrecht (Fiets)-Veel groter kan Bike Motion Plus niet meer worden. Bijna alle in Nederland en België verkrijgbare merken voor racefietsen, mountainbikes, onderdelen en accessoires waren vertegenwoordigd op de beurs in Utrecht van 12 tot en met 15 oktober. En zo’n twaalfduizend fietsliefhebbers kwamen hiervoor naar hal 1 van de Jaarbeurs. Met spindemonstraties, mountainbikeproefritjes, video’s en trialdemonstraties was er veel actie. En als je door de gangen struinde, kon je ook nog bekende fietsers tegen het lijf lopen, zoals tweevoudig Olympisch kampioene Paola Pezzo en de Nederlandse MTB-sterren Bas van Dooren, Corine Dorland en Elsbeth Vink. Daarnaast waren er heel veel mooie fietsen te bewonderen. Maar helaas, de mooiste racefiets van dit moment, de De Rosa King, was er niet. Ondanks de vooraankondiging. De Belgische importeur Upgrade Bike Components stond er wel met Ciöcc en Gios, maar is onlangs gestopt met De Rosa. (Bron Fiets)