13 december 2003 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Het Chopperdome Racing Team heeft gisteravond tijdens le deuxieme Christmas Stomp alley cat meetellend voor het Kattebak klassement goede zaken gedaan. In regenachtige omstandigheden werd wederom een veertiende plaats gescoord waardoor er voldoende punten binnenkwamen om op te rukken naar het linker rijtje van het klassement.
Volgende race: Alleycat Utrecht, vrijdag 9 januari 2004, start 21:00 uur, Kanonstraat 24.

14 november 2003 -

Amsterdam (Fickser)- De DMA, Dutch Messengers Association, een gezellii.org voor fietskoeriers had vanavond in Amsterdam de proloog van het het Kattebak klassement. Het Kattebak klassement is een serie van maandelijke koerierswedstrijden, alleycats, of voor de hen die nog aan de inburgeringscursus moeten beginnen en nog niet verder zijn gekomen als de voorpagina van de Telegraaf...illegale straatrace's voor fietskoeriers. Een soort puzzelrit, maar dan leuk en lekker racen door de stad.


Het onervaren team Chopperdome bracht de ongemodificeerde Project BikeHotRod van Kona aan de start en scoorde een meer dan verdienstelijke 14de plaats. Zeg maar bovenaan rechter rijtje.

 

Eerst volgende etappe is vrijdag 12 december, Le deuxieme christmas stomp alleycat wederom in Amsterdam, locatie van Limburg Stirumplein, aanwezig 20.00, start 21.00

30 september 2003 -

Amsterdam (FF UCME)- Dat het de tweede keer nooit het zelfde wordt als de eerste keer is nu eenmaal zo. Frontpage heeft soms rare afsluit ziektes. Het verhaal tweede versie.

 

Toen wij uit Boxtel vertrokken, vertrokken wij uit Boxtel...of was het wat anders. In ieder geval hadden zich een aantal hardcore cruisers zich verzameld in Boxtel voor de eerste cross~cruise van het seizoen. Niet bang voor regen of ander onheil..the force is strong with these cruisers..laten da troops het verharde wegdek achter zich voor wat cross country naar Vught. De eerste etappe van deze rally werd afgesloten met door medewerker van de week Sven geserveerde chocomel in wel hele foute glazen..3+ voor glaskeuze.
Mocht je nog een fijne plek willen weten om je een middag te vervelen en lekker uit je raampje van je opeltje te hangen en zo het "rebel without a cause" gevoel anno 2003 nog ff op te snuiven hebben we tijdens de tweede etappe Vught-Den Bosch nog een mooi viaductje gescoord..Den Bosch voort een ontmoedigingsbeleid...concertje in de binnenstad voor wie....volk was er in de naar de buitenwijk verdreven milkbar en onder de viaducten.
Wat is een cross cruise zonder een bezoek aan St Michielsgestel..nix, dus ff de kermis aldaar bekenen en voordat je meegaat in plaatselijke folklore en gaat staan....hij staat, wij staan, maar te staan en voordat ook wij daar bijna stonden te staan maar weer verder gecruised tijdens deze derde en afsluitende etappe met de meet in Boxtel..nu wat drukker...er kwamen wat mensen terug van hockey, je moet wat met je vrije zondag, of anders moeizaam lopend na een middagje barwerk.

Thanxx to JB & Cor Logistics

23 september 2003 -

Tilburg (Fickser)- Dat de klimaatsveranderingen ook z'n positieve kanten heeft werd in Tilburg wel duidelijk..midden september en het is warmer als voorheen..laat zeggen mid zomer een jaar of vijf geleden...en we kunnen het weten, twee jaar geleden was The Chopperdome rond de zelfde tijd van het jaar voor het eerst aanwezig op het Fietsfeest te Tilburg en was het om maar rustig te zeggen kanker~weer.

 

Verleden jaar was de autoloze zondag in Amsterdam een reden om op da homebase te blijven..en hebben we tussen de buien door toch nog redelijk kunnnen cruisen..en dan dit jaar maar weer voor eens naar Tilburg voor de T.O.T, de cruiseworkshop georganiseerd door de T'burgse FF chapter tijdens het fietsfeest te Tilburg. En daar waren weer nieuwe dudes bij, da army is growing...perfect cruise weertje en dus waren er nogal wat bikejes die ff voorbij kwamen,of later op de dag meereden naar het brons groen eiken betondorp..dit heeft niks met Cruyff en voetbalpleintjes in West te maken, maar meer met de bankzittende thuiscruiser....dus wil je wat van NL zien check cruisetime..cultuur, folklore en rustgevende NL waarden afgetopt met bittergarnituur en vocht.."Belle Huppeldepup" te Oisterwijk scoorde niet onaardig bij onze culinaire medewerker..knap plaatje borrellol na de explosie van olijven in Rotterdam.


Dat NL gedoe klinkt rechts maar vandaag hebben we deze afslag ff genomen in ons hoofd.

 

Amsterdam (Fickser)- Vandaag bereikte ons het bericht over wel een
bijzonder ranzige steal..een groep marolanders, verontwaardigde jaloerse Mercatorplein stakkers..ff geen ander woord dat de spellingscorrectie toelaat... heeft de gore moed gehad om op klaarlichte dag de rust in een cruisehuis te verstoren door na te zijn binnengedrongen de eigenaar in zijn kamer op te sluiten en er met z'n nieuwe Nirve 51 vandoor te gaan voor een joy-cruise.

 

En als je dan 's avonds op het Journaal een hapje politici hoort verkondigen dat het intergratiebeleid niet is mislukt kan je nix anders concluderen dat je het echt niet meer weet...of je hebt het verkeerd begrepen en is intergratie een ander woord voor gecontroleerd toegestane fietsendiefstal...en zijn we toe aan de zoveelste parlementaire enquete.
Na een dag van pret in T'burg....is er dan nu de verslagenheid. Wat je Tilburgs weldenkende J.S niet toewenst kan zomaar voor iemand anders wel gelden. Voor bijvoorbeeld in dit geval deze door R.Oudkerk zo typerend neergezette onderafdeling van een trotse bevolkingsgroep, cruisers zien en dan sterven.


Special thanks to T.O.T.org Paul cs.

7 september 2003 -

Amsterdam (SLC)- Zondag 7 september was het dan officieel zover..de opening van het "nieuwe" 24 miljoen euro kostende Westerpark. OK er moeten nog wat stukkies worden gedaan, maar hier is een perfect stukje cruisepark neergelegd. Ruime paden en fijne niveauverschilletjes voor het betere gliden'. In afwachting van verdere ontwikkelingen in dit "nieuwe" park geven we voorlopig een class A aanbeveling met doorgroei mogelijkheden naar een *** niveau.

 

Omdat we de smaak nu toch te pakken hadden waren we in de avonduren op weg om eens de andere kant van de stad gaan bekijken en dat moet je dus niet doen zonder plakspullen en zo sta je dus in een grillroom annex belhuis te bellen met de Chopperdome wegenwacht.

 

Om daarna maar ff achter de pc te kruipen voor een fijn link.

26" custom.

25 augustus 2003 -

Rotterdam (FF UCME)- Op tijd edoch nog niet geheel uitgeslapen verzamelde de troepen zich rond het middaguur voor de Urban Delights studio te Rotterdam voor de grote najaarsklassieker Rotterdam-Delft-Rotterdam. Direct na het startschot vormde zich een kopgroepje wat na een kleine tempo aanpassing snel werd ingelopen, om daarna in gesloten peleton de Schie af te cruisen richting Delft.
De massasprint na deze vlakke etappe op de grote markt van Delft was dan ook onvermijdelijk....door de horde toeschouwers was het echter niet goed waar te nemen wie nu als eerste op het terras zat, we hopen hier later nog na bestudering van de foto's uitsluitsel over te kunnen geven....
Na de pitstop en het showen van de bike's aan een blij Delft...kijken doe je met je ogen, beste huishoudbeursverslaafde...achter de pacefiets de plaatselijk ronde gemaakt voordat het tweede deel, terug naar Rotterdam werd aangevangen.....
Nu veelal voor het windje uit gleden de bikes over het soms perfecte asfalt, al is de berm soms ook aanlokkelijk als je dorst hebt....aan de overzijde der Schie via Schiedam Rotterdam weer in voor olijven en lekkere nattigheid.....
Een ding is zeker..we zullen meer Firebikes gaan zien in het peleton na de perfecte prestaties tijdens hun eerste rit in lijn.....
Foto's met dank aan David G, meer foto's zie ook Freddy's archives.

19 augustus 2003 -

Slim bekeken

Amsterdam (Slimbekeken)- So! Effe Belgie aangedaan. Vandaag was het namelijk de dag van harley plofbrommers in Breda.
Dr.D was op de fiets. Maar wel zonder paspoortcontrole Belgie binnengereden!!! Meer cruisende webloggers zijn te vinden op ucme fun.

 

Boogiedown Breda

Breda (FF-UCME)- Zondag 17 augustus jl. was het Harley Davidson dag in Breda....genoeg reden voor DaHuge om Breda op de cruisekaart te zetten. Dus nadat de troepen zich verzameld hadden op het terras van het theehuis in het Valkenburg park opge~cruised naar da showplek tussen de gemotoriseerde bikes...toegeven er waren iets meer motoren, maar volgend jaar moet er daar toch wel een steeg te vullen zijn en wat stil tegengeluid te geven....
Om een uur of vijf werd Breda gelaten voor wat het was en de aanval op maagdelijke cruisepaden ingezet...Belgie is bevrijd en heeft nu officiel voor de eerste maal kennis gemaakt met de FF UCME cruisetroepen....mooie stop bij " "t Jachthuis", misschien ff checken de 28ste....beachparty met super groovergarantie, voor friet en bier. En nu eens geen mayo aan je stuur...terug in Breda hadden de mannen op motoren zich veelal reeds uit de voeten gemaakt...waar eerst geen doorkomen aan was was het nu uitgestorven....wat weer de ruimte gaf voor ff hangen bij een coverband en afbieren.
Special thanks to: Da Huge

 

16 augustus 2003 -

Amsterdam (FBI)- Zondag 17 augustus is het Vondelpark vanaf 15.00 ff een no go area. Volgens vage bronnen zouden terroristen van Al-Chopp een nieuwe aanslag aan het voorbereiden zijn. De jaarlijkse K-picknick is als 1 van de mogelijke doelen genoemd voor hun crashchoppers. Om geen vergissing te begaan en per ongeluk toch het park in te rijden zit de Amsterdamse FF UCME delegatie die dag in Breda voor da boogiedown.

14 augustus 2003 -

Canada (CC)- Gelijkgestemde gevonden. Jawel ook elders in da world grijpt het cruisevirus om zich heen. The First National Little 100 race op 24 augustus in Vancouver.

Zie cruiser bike central.

21 juli 2003 -

Steinhunde (Customcruiser.de)- Foto's van de tweede custom cruiser meeting in Steinhunde 12 juli, voor de leken in Duitse topografie dat is in de buurt van Hannover, zijn te vinden op custom cruiser Germany.

 

2nd German Cruiser meeting

Steinhunde (Customcruiser.de)-The second German cruiser and lowrider bike meeting...!!!
12th of  July in Steinhude/Hannover.

«« | « | 01 | 02 | 03 | » | »»