20 december 2004 - Amsterdam (The Chopperdome)- Van 25 dec tot 25 jan is the Chopperdome gesloten. Voor hen die reeds bikes in bestelling hebben en welke in december of januari zouden binnenkomen zijn we op afspraak geopend. We zullen bij binnenkomst van je bike contact met je opnemen.
20 dec 2004
15 december 2004 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Woensdag 22 december, donderdag de 23ste en vrijdag de 24ste zijn de laatste dagen dat The Chopperdome dit jaar open is en dan gaan we eens ff een paar weken onze gedachte verzetten. En zijn dan de 26ste januari weer klaar om een ieder te woord te staan. Om de laatste dagen van het jaar toch nog een beetje gezellig door te komen in de shop hebben we het leukste voor het laatst bewaard...de X-Mas shopdriedaagse met extra kortingen in de shop op alle sales en showmodellen.
15 dec 2004

Want we hebben ruimte nodig voor de verbouwing. Die reeds in de basement al aan de gang is, maar ook de shop ondergaat in Januari een herverbouwing. De showmodellen staan een beetje in de weg, dus dit is je kans..kortingen tot 50%
20 dec 2004


 

15 december 2004 - Amsterdam (Fickser/The Chopperdome)- Sinds vannacht zijn we dan volledig overgestapt op de nieuwe site. De oude website zal dan ook niet meer ge-update worden, ondanks dat er nog een paar kleine kinderziektes in de nieuwe site zitten.
Zo is het niet verstandig om in de explorer je backspace toets te gebruiken als je op het FBI forum aan het cruisen bent. Gebruik het menu van het forum. Ook zal je ff opnieuw een account moeten aanmaken om te kunnen posten.
De eshop op the Chopperdome site is nog niet geheel klaar, maar tot die tijd en daarna overigens ook kan je gewoon contact met ons opnemen via de gebruikelijke kanalen als je wat wil aanschaffen of bestellen.
14 dec 2004
15 december 2004 - Amsterdam (Fickser)- Je had je het natuurlijk al een afgevraagd, maar echt alles is van een cruise gevoel te voorzien. Over deze wielen hebben we binnenkort meer nieuws, want er komt naast de billet wheels van quickspeed binnenkort nog een custom billet wheel serie bij in The Chopperdome garage collectie.
16 dec 2004
15 december 2004 -

Amsterdam (Fickser)- In de eeuwige strijd om van allerlei onzin hebben we net als verleden jaar weer de verkiezing van de Gouden Lookie. En dit jaars winnaar is de campagne voor dikkere banden van het platform "En nu niet weer lek".
15 dec 2004

 

 

 

 

13 december 2004 - Amsterdam (The Chopperdome)- Zondag 19 december aanstaande is The Chopperdome voor de laatste maal dit jaar open op een zondag. Van 12.00 tot 17.00 zijn we in de shop aanwezig. Met de nieuwste Electra Choppers. Dus oa. de Pink Fink, 8 Ball, Jeremy en Suzie Q. Maar ook voor de laatste modellen uit onze sale of nog heel ff wachten op de X-Mas shopdriedaagse voor meer kortingen, maar dan kan je bike ook weg zijn natuurlijk.
13 dec 2004
13 december 2004 -

Amsterdam (The Chopperdome)- De jaarlijkse cruiserverkiezing van het jaar was wederom een succes. Kon ook niet anders met een inschrijfveld waarvan de kwaliteit nog nooit zo hoog is geweest.

 

De marge's waren in alle drie de klasse zeer klein, soms een enkel puntverschil. En dus naast de terechte winnaars, JB Special in de TT klasse met zijn Roadster, The Chopp' Garage in de LL klasse met de KingRod voor ULS en Basman33 in de Complete Custom klasse met Da Sled. Streden ook Cybicle met My first Cybicle en Rockx met zijn Road Hog tot de laaste stemmen waren geteld mee om de eerste plaats.

 

En zo waren in de de TT klasse de heren van Jizzle bikes dicht bij een prologantie van hun titel met een heel geslaagde 3G daytona streetracer, strak gevolgd door de FBI van de The Chopp garage.

 

In de Lowrider klasse waren er maar drie inschrijvingen, maar wel alle zeer geslaagd en ook hier waren de verschillen zeer klein.

28 november 2004 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Master Yoda will announce later today plans for his second year as Master. May the force be with ya, my son.
29 okt 2004

28 november 2004 -

Amsterdam  (The Chopperdome)- Als de lijnen niet meer goed zijn wordt het tijd om afscheid te nemen. Nu moet voor de broodnodige verbouwing, zodat we weer wat meer showruimte en werkplaats krijgen de boel toch eens ff lekker leeg, dus laten we beginnen met het opruimen van de paar Phat cycles die we nog hebben, nu alle met 100.00 euro korting.
29 okt 2004

28 november 2004 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Echt er komen meer foto's van Interbike aan, maar eerst ff wat anders...how low can you glow. Al gezien op het net, maar binnenkort ook bij the Chopperdome de Down Low Glow van Fossil Fool. We hebben al een set in the shop, ff checken kan dus...Niet een klein beetje glow, maar het betere space ligplatform onder je bike. Komt in rood, groen of blauw. De set bestaat uit twee lichtbuizen, oplaadbare batterij, bevestigings materiaal en charger al moet er nog wel een 110/220 converter bij, maar daar wandelen we van de week wel eens voor langs de electra zaak.

Opgelost...prijs inclusief 220 lader, 143.00 euro. Meer info zie de Fossil Fool website.
25 okt 2004

«« | « | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | » | »»