1 januari 2007 -

Happy cruisin" 2007

24 december 2006 -

Amsterdam (Wazzup)- Je zet je beachcruiser of chopper eigenlijk nooit zomaar ff in een fietsenrek, de kans dat een onverlaat zijn wrak er ook parkeert en enpassant nog ff je lak meeneemt is niet waar je op zit te wachten. Maar als het dan toch moet, wel in iets met een beetje meer lol als het "nietje", leuk rek, de nigeriaanse hordenlopers hier in da hood zijn er blij mee, maar daar is ook alles over dit stukje metaal gezegd. Verwarring is wat de meeste rekken oproepen in da hood, waar zijn die voor? De oplossing zijn misschien deze rekken.

24 december 2006 -

 

Amsterdam (Wazzup)- Een zalig surf middagje eindigde op de site van Royal Ridaz Lowrider BC. We zijn al surfend aan de east coast van de US beland en komen daar custom lowrider parts tegen van D-Twist, custom twisted metal.

22 december 2006 - Berlin (Cruise & Style)- Bij boys van Cruise & Style kan je een kerstkaart maken.
19 december 2006 - Amsterdam (Wazzup)- En van de leukste verzamelingen op cruise gebied is onlangs ontstaan op Loco Joe, posters, flyers en aankondigingen van cruises die sinds het begin van het happy cruisin" zoals we dat heden ten dage kennen. Loco Joe's gallery is nog lang niet kompleet dus post die flyer op CBN.
19 december 2006 - Amsterdam (Hartkore)- Exclusive custom bikeparts made in Germany. Highest quality and unique style handlebars made of stainless steel.

Available at the Chopperdome in 2007.

18 december 2006 -

Utrecht (Tweewieler)- In haar rapport Cijfers & Trends is de Rabobank .. Qua bedreigingen ziet de Rabobank met name goedkope, Aziatische fietsen en internet. Citaat: De opkomst van het discountkanaal met goedkope, innovatieve Aziatische fietsen. Internet maakt de markt transparanter en leent zich als verkoopkanaal voor fietsen. ...

Amsterdam (Wazzup)- Ja, als je zelf aan meewerkt wel, zou nog een ff snel een beleggingshypotheekje doen. Als je eerst een ontwerp laat doen door Spokes, die toch echt niet te duur kan zijn en dan elders de boel bestellen, Rabobank echt voor de kleine ondernemer....of is dit wat ze nu bedoelen met voorkennis.

18 december 2006 -

Bottrop (Intake)- Born in the streets of summer 2006.INTAKE thats Kustom Kulture in your face - only real shit, no bling!
INTAKE will appear three times a year with 68 pages of kool stuff!

Amsterdam (The Chopperdome)- Intake magazine is verkrijgbaar in the Chopperdome.

11 december 2006 -

Amsterdam (Wazzup)- Crusader van het eerste uur en een graag geziene verschijning in de Dome, Miss D Monica. D Monica was onze gast DJ tijdens de FBI party 2005 en n van de modellen van uit de "Protect your image, not your head" promo.

8 december 2006 -

Hertford (BikeBizz)- 'The 'happy holidays' card and music has just gone live on the Specialized website. The piece is a glockenspiel-free rendition of Tchaikovsky's 'Dance of the Sugar Plum Fairy' from 'The Nutcracker Suite.'

The glockenspiel and clarinet melody was created with spokes. The cello and violin pizzicatos were created with plucked derailleur cables. The tingly triangle was a bash on to a disc brake.The percussion was a medley of shifting, coasting, finger over turning spokes, chain pulls, braking, clipping into pedals, back-spinning, and air pssssing out of tyres.

«« | « | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | » | »»