11 oktober 2005 - Eindhoven (Wazzup)- De Belgische ANWB wenst u na de Kempencruise een fijne dag in Eindhoven.
11 okt 2005
26 september 2005 - Amsterdam (FBI)- Na een zomer met regen is er dan toch nog een nazomer met redelijke cruisemogelijkheden. Dus stond rond de klok van een het V'Corps al voor de deur voor van da Chopp een select cruise door het dorp...en zo cruisde er deze zondagmiddag zowaar twee groepjes door Amsterdam. Voor de V'Corps belevenissen verwijzen we naar de V-site, de FBI ging richting Workcycles voor hun jaarlijkse BBQ en blockparty, fijne tap, fijne worstjes, fijn bandje, ergo fijn middagje.
26 sept 2005
21 september 2005 - Karlsruhe (Wazzup)- De bevrijding van Zuid Duitsland heeft een aanvang genomen.
21 sept 2005
9 september 2005 -

Amsterdam (Wazzup)- De harde kern in Parijs begint een wiel tussen het prettig chaotische verkeer te krijgen. Onder aanvoering van the Chopperdome Paris en de Custom Brigade zijn er regelmatig cruises in Parijs...en dat klinkt toch heel anders als een rondje Boxtel, ook geen probleem, maar cruisen over de Champs is toch een ander gevoel...

Foto: Paris Kruzin' time, 2 sept, Moulin Rouge cruiser parking

En dan toch nog ff deze link naar Streetfighter Franki zijn fotogalery van de FBI 2005, omdat het toch wel erg dope was.
13 sept 2005

29 augustus 2005 -

Amsterdam (Wazzup)- Het was afgelopen weekend waarschijnlijk het drukste cruise weekend van het jaar, met zaterdag een cruise in Zwolle...van onze CIA informer ter plaatse: Simpel gezegd was het een top cruise. Tot in de puntjes verzorgd met een eigen meeting point op het stations plein, Aardige dames die een bus met drank door de polder stuurden om het peleton van drank te voorzien en een dikke lokatie voor de after zit met een gezellig knetterend houtvuur en een band in de kelder. En dan ook nog es allemaal toffe mensen die er met ruim 30 man/vrouw een zeer gezellige rit van maakten. Ik pleit voor een A status want de CIA komt volgend jaar met alle plezier weer een rondje Zwolle rijden. Dank aan de organistoren, jullie heersen.
Foto's zijn te vinden op de CIA en Supercharged websites...Maar zaterdag was ook Bochum (D) Park & Ride time alwaar het V corps present was...van onze informer CruiserKing terplaatse: Gut 60 Biker hatten sich zu diesem Treffen eingefunden und in entspannter familiärer Atmosphäre ging es Richtung erstem Stopp auf einer großen Waldlichtung in grüner Natur. Nach einigen Bierchen - natürlich von der Hausmarke "Moritz Fiege" - zurück Richtung Schauspielhaus um dort später einen zweiten Stopp einzulegen. Viele neue interessanten Bikes und Leute waren mal wieder am Start, darunter die Jungs aus Veenendaal und Amsterdam, Mario & Jochen aus Köln, die Hells Pedalls und viele andere mehr, die man endlich einmal persönlich kennen lernen konnte, vertieft in Benzingespräche, Probefahrten und Fachsimpelein. Erwähnenswert, neben vielen anderen Bikes natürlich, ein Red Baron mit toller Customlackierung. Ein schöner Nachmittag.
Foto's zijn dan ook te vinden op de V Corps en CruiserKing websites. En dan zondag nog ff Veenendaal-Veenendaal voor het aftercruisen van het weekend...ook hier weer een goeie sfeer hebben we begrepen van agent Nuhborn: Dope Dope die cruize van gister!! Mooie club bikes...... mooi weer....en een fantastische cruize in een geweldig mooi omgeving! MAD RESPECT 2 V-CORPS!! Foto's zijn te vinden in de Lounge en op de V Corps site....de tweede Upcoast cruise van het jaar...ook hier weer positieve geluiden van onze informer: Cybicle en de Upcoast Rollerz laten afgelopen zondag in Groningen zien dat hun cruise de door de FBI toegekende A-status terecht verdient.
Om drie uur verzamelen bij de shop alwaar de gastheer iedereen verwelkomt met een koud pilsje. Na wat over en weer uitwisselen van technische details en ander cruiserslatijn wordt er gecruized door één van de mooiste steden van Nederland.
Cruise on.
30 aug 2005

22 augustus 2005 - Amsterdam (Wazzup)- Foto's van de Boogie down Breda staan al on line. Mooie opkomst ondanks dat er dit weekend ook Lowlands was.
22 aug 2005
14 augustus 2005 - Amsterdam (FBI)- Goed dat we van de winter de bar in de shop gebouwd hebben, zeker nu er standaard elke zondag een moesson over da Lowlands trekt. Oeral mutsjes en een fijne brandlucht.
14 aug 2005
9 augustus 2005 -

Bozzgelømmer (Al Chopp)-  During the cruise wars, end of july several bikebuilders were taken hostage by Al Chopp and Moon riders. All hostages have been released or were liberated by the FBI before the FBI weekend. Hostages later reported to be treaded good, except for the wet clothing from time to time. None of the Al Chopp riders has so far been found or arrested, but the FBI will cruise into these riders shortly. 9 aug 2005

 
Sam McKay taken hostage by All Chopp riders.

2 augustus 2005 -

 

2 augustus 2005 - Amsterdam (Bild)- Das war ein skandal.
2 aug 2005

«« | « | 01 | 02 | 03 | » | »»