24 december 2003 -

Amsterdam (FBI~FF UCME)- En daar is het FBI forum...voor alles wat je kwijt wilt aan of delen met de FBI....geen kliklijn of lokkip, maar gewoon een forum. Er zit iets van reclame op de pagina, maar dat nemen we dan maar voor lief. Ook wat melden, account aanmaken is simpel.

We wish all the FBI agents around the world a Merry cruisin" and Happy choppin" 2004.

 

May the Cruise be with ya.
The Chopperdome

22 december 2003 -

Amsterdam (Wazzup)- Ook al hebben wij dit jaar al wat verkiezingen achter de rug de Gouden Lookie is echter nieuwe categorie waar je in kan scoren. Winnaar is dit jaar de campagne van Swing cruisers. Vlak voor de boys van Bier & Co en verherverbouwde andere leukigheid.

22 december 2003 -

Secret location (BikeHotRod)- Hi Insider....Just a quick from all of us at Project Bikehotrod, wishing your a great Christmas and a groovy New Year. Thanks for all the input we've had from all of you over the year, we're planning an update of the website over the holidays so look out in the new year for lots more above top secret info.
We've had a great year, with lots of top secret news to leak and lots of great events/meetings/missions/coffee mornings and fetes.
Also, due to lack of hanger space we've moving our secret, underground, mobile base. All those of you that Clearance alpha.six and above please contact me on email and I'll let you have our new address/map reference/sat co-ords, ensure you use data encryption software GT9.6.
Spread the word......Lonebiker and all at Project Bikehotrod

 

21 december 2003 -

Bozzgelømmer (Al Chopp.net)-In an audiotape message broadcast on the Bozzgelømmer based satellite channel, al-Chopp.net on Saturday, the al-Chopp leader said: "Know that this is a new crusade against the K world and it is a critical war for the whole Choppernation."

 

The FBI states to have no clue what the f**k this is about and announces more crusades for next year. More on next years FF attacks and FBI liberation tours will be on line mid januari 2004.

15 december 2003 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Nu in The Chopperdome het nieuwe winter 2004 issue van Lowrider bicycle magazine...en dat voor 6.90 euro. We hebben een aantal exemplaren voor de leifhebbers...On line is nu nog het "oude" nummer te zien.

15 december 2003 -

Amsterdam (FF UCME)- Jawel, hij is bekend....The Cruiser van het jaar is de Jizzle Bike... Mocht je ook foto's of verhalen hebben, mail de links ff door dat plaatsen we deze.
15 dec 2003

 

Bagger weer

 

Amsterdam (FF/UCME)- De eventuele avondcruise als afsluiter voor de cruiserverkiezing van het jaar, zondag 14 dec zal door het verwachte bagger weer ff uitgesteld worden.
De cruiserverkiezing gaat gewoon door....dus ben je welkom vanaf 13.00 tot 17.00 uur om je stem uit te brengen....CU
13 dec 2003

 

Amsterdam (FF UCME)- En dan is de hele pagina kwijt...beetje balen dus zit er nix anders op dan, maar weer opnieuw te beginnen..omdat we on line werken aan de site en uit de losse pols is de originele tekst dus verloren gegaan.

De cruiser van het jaar, terecht...Jizzle bike uit Rotterdam, waarmee de prestigieuze prijs na in 2001 in Amsterdam en verleden jaar in Rotterdam stond, nu in Rotterdam bleef al moesten de heren van de Jizzle factory er wel ff voor naar the Chopperdome komen. Onder aanvoering van Chip werd er naast de bike ook nog een Jizzle trike binnengereden om een derde prijs mee te nemen. Meer over Jizzle bikes is te vinden op de Jizlle factory site. Met de tweede prijs voor de Warrior van Philip uit Den Haag was het duidelijk dat het custom frame de toekomst heeft. De eerste 3 plaatsen werden ingenomen door cruisers waar het frame custom of  van gecustomised was. En voor het derde jaar op rij was het winnende model voorzien van een van origine PHAT frame.
Met 23 deelnemende cruisers kunnen we zeker stellen dat het een geslaagde middag was. Met deelname uit geheel Nederland met naast de winnende cruisers nog veel meer knap werk...we memoreren de 5e plek voor de eerste lowrider...the Graveyard Twist van Wesley op een banddikte gevolgd door de 2de lowrider..Project "nog lang niet" en dan op 7 weer een lowrider...Erwin's Egotripp. Met een vierde plek voor de blauwe cruiser van John, beetje Italiaanse toestanden, en de Twisted 3G van Gianno op 9, net na de UCME Lowglide en net voor Johan's Callook op 10 waren alle soorten cruisers wel vertegenwoordigd in de top 10.
18 dec 2003

 

Volledige uitslag
 

Pos. Name cruiser Points Votes Type Orig. Frame
1 Jizzle Bike 28 13 20" chopper PHAT Linkage
2 The Warrior 25 12 26" lowglide Custom build
3 Jizzle trike 21 10 trike Custom build
           
4 Fiets 20 7 26" cruiser Giant
5 Graveyard twist 16 8 20" lowrider 8 Ball Lowrider
6 Project "nog lang niet" 15 7 20" lowrider Lowrider
7 EgoTripp 10 4 20" lowrider 8 Ball Lowrider
8 UCME Lowglide 8 6 26" lowglide HB custom
9 Twisted 3G 7 3 26" lowrider 3G Air force one
10 Callook 7 3 20" chopper Kinderfiets
           
11 Red Baron     26" cruiser Felt Red Baron
12 Roadster Dragster     26" lowglide Dyno Roadster
13 Blue Tiger     26" cruiser Nirve Classic
  Hulk     20" lowrider Schwinn
15 Music Machine, RMK     20" chopper PHAT Whopper
  Da Deuce     26" cruiser Dyno Deuce
17 Blue Dragon     20" chopper PHAT Coach class
18 Chipz     20" lowrider 8 Ball Lowrider
  Purple Haze     26" lowrider V&D cruiser
  Red Branch     26" chopper V&D cruiser
21 Jimi     20" lowrider BMX frame
22 Piet Pelle     20" lowrider Gazelle
  Reempie's Return     20" bonanzarad 70's chopper

 

13 december 2003 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Het Chopperdome Racing Team heeft gisteravond tijdens le deuxieme Christmas Stomp alley cat meetellend voor het Kattebak klassement goede zaken gedaan. In regenachtige omstandigheden werd wederom een veertiende plaats gescoord waardoor er voldoende punten binnenkwamen om op te rukken naar het linker rijtje van het klassement.
Volgende race: Alleycat Utrecht, vrijdag 9 januari 2004, start 21:00 uur, Kanonstraat 24.

8 december 2003 -

Amsterdam (Fickser)- Altijd fijn een nieuw linkje, we danken onze Deense informant. 

8 december 2003 -

Amsterdam (The Chopperdome)- En dan zijn de eerste BikeHotRod's van Kona er toch weer wat eerder als verwacht. Voor de liefhebber, sample modellen in strak blauw.

7 december 2003 -

Amsterdam (The Chopperdome)- Natuurlijk heerst er in da chopp ook een natuurlijk opgewekte vreugde op deze historische dag in de geschiedenis. Werd in 43 voor Christus de Romeinse schrijver Cicero nog een kopje kleiner gemaakt door Mark Anthony's soldaten, vandaag herdenken we ook de slag bij Prairie Groove uit 1862, de oorlogsverklaring waardoor de US ging meekloten tijdens de eerste wereldoorlog en werd in 1941 Pearl Harbour platgegooid, mooi dagje dus..... en daar komt dus vandaag dus gezellii de Prinses Zonder Naam bij op de lijst, begrip voor teleurgestelde koninginnetjes in spe hebben we natuurlijk, dus de komende week, 15% korting op alle damesmodellen* zodat de teleurstelling ff lekker weggechopped kan worden.
* Korting geldt voor alle op voorraad zijnde damesmodellen, bij inlevering van uitgescheurde Maxima foto.

«« | « | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | » | »»