Welcome3 november 2002 -

COTY 2002

  1. RMK Special, Robo

  2. On Edge, Mark

  3. Reno's PP, Cybicle

2 november 2002 -

Amsterdam/Utrecht (Fickser)- Op bikeMotion heeft The Chopperdome, naast een heleboel andere fietsvrienden de nieuwe lijn zoals we die volgend jaar zullen gaan voeren gepresenteert. Naast de al bekende huismerken PHAT en Felt brengen we volgend jaar Electra en de nieuwe chopper lijn van Gary Silva, 3G. Dit was allemaal te zien in een klein hoekje tussen een heleboel MTB, ATB, race en BMX zoals je mag verwachten van Bikemotion.......:)

 

Natuurlijk en zeker net zo belangerijk was de cruiser verkiezing van het jaar. Alle genomineerde in de categorie custom bikes streden hier om de hoogste eer, bikiis die eerder dit jaar op een van de FF cruises aanwezig waren geweest en zo een nominatie in de wacht hadden kunnen slepen.
Bij de production bikes, modellen 2003 waren er onder andere bikes van Electra en Felt, en dat het niet makkelijk was om een keus te maken werd duidelijk toen de stemmen geteld waren. Alle modellen hadden stemmen gekregen.....so now the points from the Dutch jury.....First price and over-all winner the "RMK Special".
Basis voor de bike is een PHAT Business class frame, welke door Mark en Robo gemodificeerd is. Deze Music Machine is voorzien van speakers en tweeters, perfecte sound, en MD player onder het zadel. Let's groove.....Battery pack is verwerkt in het frame. Te zien Urban Delights, Rotterdam.